Fortinova utnämnda till Årets Fastighetsägare 2018

Vid den 14:e upplagan av Varbergsgalan fylldes Sparbankshallen med 750 gäster från näringslivet under fredagskvällen. Under kvällen applåderades företagare som nått framgång, sticker ut och medvetet styr mot framtiden. Med följande motivering mottog Fortinova utmärkelsen Årets Fastighetsägare 2018.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

”Årets fastighetsägare gör det möjligt för fler att på ett professionellt och affärsmässigt sätt investera i fastigheter lokalt i Varberg. På kort tid har man skapat en mycket positiv utveckling av sitt fastighetsföretag och är i dag en av de tongivande och långsiktigt arbetande aktörerna. Med stort kunnande, engagemang och hjärta i sitt utvecklingsarbete med bostäder och lokaler både på landsbygden och i stadskärnan är man väl förtjänta av utmärkelsen Årets Fastighetsägare i Varberg 2018.”

Detta pris är något vi är väldigt glada och stolta över. Vi tackar alla duktiga medarbetare, hyresgäster, investerare och leverantörer för det förtroende vi fått av samtliga! Nu gasar vi på in i en väldigt spännande framtid, säger Anders Johansson.