Fortinovas organisation växer. Nu söker vi en serviceinriktad och ordningsam Receptionist/administrativ assistent

Fortinova är ett onoterat fastighetsbolag med huvudkontor i Varberg, som strävar efter att bemöta olika kunders efterfrågan på lägenheter och lokaler. Sedan investeringsstarten för fem år sedan har bolaget vuxit till att bedriva verksamhet från Uddevalla i norr till Falkenberg i söder.

Fortinova Fastigheters fastighetsbestånd har ett bedömt värde om cirka 1 miljard. Vår ambition är att växa på ett antal attraktiva orter där närhet till kunden ligger i fokus. Trots en expansiv agenda lägger vi stor vikt vid att förvärva fastigheter som har dokumenterade starka kassaflöden och goda möjligheter till värdeökning.

Vi söker

Nu söker vi dig som vill bli Fortinovas ansikte utåt. Du är positiv, ordningsam och tycker om att ha varierade arbetsuppgifter.

Du kommer att ansvara för att ta emot och välkomna besökare i receptionen, svara i telefon, hantera nyckar, administrera felanmälningar, ta hand om post, förbereda konferensrum inför möten och se till att kontoret ser representativt ut. Utöver ansvaret i receptionen har du administrativa arbetsuppgifter, bland annat inköp av kontorsmaterial, kopiering/scanning med mera. Du kommer också vara backup för dina medarbetare vid behov samt vara behjälplig vid olika event som företaget anordnar.

Som person är du flexibel, positiv, serviceinriktad och full av energi. Du ser dig själv som en problemlösare och arbetar strukturerat och noggrant. Du trivs att arbeta självständigt samtidigt som du är en naturlig lagspelare. Hos oss blir du en mycket viktig medarbetare, som alltid är redo att serva såväl kunder som internpersonal på bästa sätt.

Vi tror att du har erfarenhet från reception eller administration. Utbildning eller erfarenhet inom företagsekonomi eller hyresadministration är meriterande.

Välkommen att följa med på den fortsatta resan med vår lilla men kompetenta och resultatdrivna organisation. Vi tror att gemenskap och att ha roligt på jobbet är avgörande för vår framgång. Det skall bli spännande att få en ny kollega här i Varberg!

Välkommen att skicka in din ansökan senast den 8 oktober via Platsbanken -> Ansök här!