Arbeta hos oss

Vår organisation är platt och präglas av korta beslutsvägar, högt i tak och god sammanhållning. Lönsamhet, miljöhänsyn och socialt engagemang går hand i hand och berör alla delar av organisationen. Att nå våra högt satta mål förutsätter att alla medarbetare engagerat bidrar till bolagets framgång och vi vill attrahera de mest kompetenta personerna genom att erbjuda en arbetsmiljö som gynnar ett hållbart arbetsliv. Fortinova är ett expansivt börsnoterat fastighetsbolag med säte i Varberg.
Vi förvärvar, utvecklar och förvaltar våra hyresgästers hem och drömmar. Tillsammans bygger vi framtidens samhällen där människor vill leva, bo och må bra.

Om du skulle vilja bli en av oss är du alltid välkommen att
skicka en spontanansökan till info@fortinova.se.
Nedan hittar du de tjänster som är lediga hos oss för tillfället.
Välkommen med din ansökan.

Vi söker en

Business Controller

Det här är rollen för dig som vill vara med på nära håll i vår tillväxtresa genom att optimera, följa, förklara och påverka uppföljningen av våra fastigheter för långsiktig tillväxt och lönsamhet. Du stöttar koncernens kostnadskontroll och kvalitetssäkring av processer, rapportering och hållbarhetsarbete i nära samarbete med CFO och vår förvaltningsfunktion. Rollen är placerad i Varberg och erbjuder stora utvecklingsmöjligheter för dig som drivs av analys, rapportering och uppföljning.

Välkommen med din ansökan!