Våra rutiner kring Covid-19

Fortinova har anpassat verksamheten för att minska smittspridningen av coronaviruset Covid-19. Samtidigt är det viktigt att vårt arbete fortsätter som vanligt för att våra hyresgäster ska få den service de kan förvänta sig.

Vi följer utvecklingen och anpassar oss efter hand till myndigheternas råd och riktlinjer. Så länge pandemin pågår har vi följande rutiner:

  • Vi kontaktar alltid hyresgäster inför hembesök. Vi försäkrar oss om att alla är friska och tar reda på om någon i hushållet är över 70 år eller tillhör annan riskgrupp.
  • Vi uppmanar hyresgäster och andra att endast besöka våra kontor när det är helt nödvändigt. Vi har naturligtvis handsprit tillgängligt.
  • Vi informerar med hjälp av trapphusinformation och på andra sätt för att våra hyresgäster ska känna sig trygga med att vi tar ansvar.

Om du är orolig för smitta i ett sammanhang som vi kan påverka, till exempel i samband med att vi behöver besöka din lägenhet eller andra angelägenheter som rör ditt boende, är du välkommen att kontakta kundtjänst.