Välkommen till Fortinova!

Din hyresvärd i västra Sverige

Gå till nästa sektion

Hyra bostad

För dig som vill bli hyresgäst hos oss

Sök bostad

Hyra lokal

För dig som söker lokal till din verksamhet
Sök lokal

Serviceanmälan

När du hyr av oss och något inte fungerar som det ska
Till serviceanmälan
Bästa tipsen

Spara el, vatten – och pengar!

Elpriserna fortsätter att vara höga, vilket märks på elräkningen även för oss som bor i lägenhet. I förlängningen kan de höga elpriserna också märkas på hyrorna, eftersom kostnaderna för uppvärmning och varmvatten påverkas. Därför är det viktigt att vi hjälps åt och tar ansvar. Vi har bästa tipsen för att spara el och vatten!

Läs mer
Fristad Prästhöjd

Några lägenheter kvar

Trerumslägenheterna är fulltecknade, men det finns några ettor och tvåor kvar att söka i våra fina, nybyggda hyreshus! Inflyttning kan ske snabbt. I Fristad, strax utanför Borås, bor du naturskönt, nära skolor, service och rekreation. Goda allmänna kommunikationer finns också.

Läs mer
lediga tjänster

Fastighetstekniker och fastighetsskötare

Vi söker en fastighetstekniker och en fastighetsskötare som förstärker vårt proffsiga team i Västra Götaland, med utgångspunkt i Lilla Edet. Förutom tekniskt kunnande och gäller för båda tjänsterna att vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som god samarbetsförmåga och kvalitetsmedvetenhet. Sök redan i dag – välkommen till Fortinova!

Läs mer
Regndroppar och höstlöv
Höst

Värmen i din lägenhet

Härligt friska och ljumma dagar blandas med höstrusk vid den här tiden på året. I våra hus är det utomhustemperaturen som reglerar hur mycket värme som går ut i lägenheterna. Ibland hinner inte systemet riktigt med när vädret slår om och det kan ta några dagar innan inomhusklimatet stabiliseras på cirka 20 grader.

Läs mer
Kundtjänst

Behöver du nå oss?

Här på hemsidan finns svar på det mesta, till exempel hur du söker bostad eller parkering hos oss, ordningsfrågor som ljudnivåer eller tobaksrökning, praktisk information när du flyttar ut och hur du gör en serviceanmälan när något inte fungerar som det ska i din lägenhet eller i huset där du bor.

Läs mer
Personal i Fortinovas reception.
Pluslägenhet

Skapa ditt drömboende

Drömmer du om att bo i en helt igenom modern lägenhet? Nu finns möjlighet att uppgradera till Pluslägenhet i många av våra områden. En Pluslägenhet har nybyggnadsstandard och du får själv möjlighet att vara med och påverka vissa materialval.

Läs mer
2 562
Lägenheter
176
Fastigheter
269 000
Uthyrningsbar yta (kvm)
Om Fortinova

Ett växande fastighetsbolag

Fortinova är ett expansivt fastighetsbolag som strävar efter att kunna bemöta olika kunders efterfrågan på lägenheter och lokaler. Vi tar vårt ansvar som samhällsaktör på stort allvar. Lönsamhet, miljöhänsyn och socialt engagemang går hand i hand och berör alla delar av organisationen, såväl nu som i framtiden.

Läs mer