Välkommen till Fortinova!

Din hyresvärd i västra Sverige

Gå till nästa sektion

Hyra bostad

För dig som vill bli hyresgäst hos oss

Sök bostad

Hyra lokal

För dig som söker lokal till din verksamhet
Sök lokal

Serviceanmälan

När du hyr av oss och något inte fungerar som det ska
Till serviceanmälan
2020–2021

Bokslutskommuniké

Tillväxt i förvaltningsresultatet med 71 procent och föreslagen höjd utdelning. “Vår affärsidé – att investera i hyresfastigheter på västsvenska tillväxtorter – visar sig vara långsiktigt trygg och hållbar”, säger Anders Johansson, vd.

Läs mer
Snö och is

Vintervädret är här

Advent kom med vinterväder till flera av våra orter. Snö och kyla är till glädje för många, men kan även ställa till besvär. Vi på Fortinova arbetar så snabbt vi kan för att skotta och halkbekämpa utanför våra hus. Hjälp gärna till genom att ställa cyklar på anvisad plats och att plocka undan pulkor och leksaker.

Läs mer
Huset på Sankt Olofsgatan 45 i Falköping
Nya fastigheter

Välkomna till Fortinova

Den 1 november blev Fortinova ägare till ytterligare två fastigheter: En med 30 lägenheter på Sankt Olofsgatan 45 i centrala Falköping, och en med åtta lägenheter på Strömslundsgatan 43 i Trollhättan. Vi hälsar våra nya hyresgäster varmt välkomna till Fortinova! Om du ännu inte bor hos oss, men skulle vilja göra det, måste du först stå i vår bostadskö.

Läs mer
Kundtjänst

Behöver du nå oss?

Här på hemsidan finns svar på det mesta, till exempel hur du söker bostad eller parkering hos oss, ordningsfrågor som ljudnivåer eller tobaksrökning, praktisk information när du flyttar ut och hur du gör en serviceanmälan när något inte fungerar som det ska i din lägenhet eller i huset där du bor.

Läs mer
Prenumerera

Nyheter om Fortinova

Genom att prenumerera på Fortinovas pressmeddelanden och ekonomiska rapporter kan du vara säker på att inte missa viktiga nyheter från oss. Anmälningsformulär finns längst ned i Nyhetsrummet.

Läs mer
Pluslägenhet

Skapa ditt drömboende

Drömmer du om att bo i en helt igenom modern lägenhet? Nu finns möjlighet att uppgradera till Pluslägenhet i många av våra områden. En Pluslägenhet har nybyggnadsstandard och du får själv möjlighet att vara med och påverka vissa materialval.

Läs mer
2 351
Lägenheter
158
Fastigheter
230 000
Uthyrningsbar yta (kvm)
Om Fortinova

Ett växande fastighetsbolag

Fortinova är ett expansivt fastighetsbolag som strävar efter att kunna bemöta olika kunders efterfrågan på lägenheter och lokaler. Vi tar vårt ansvar som samhällsaktör på stort allvar. Lönsamhet, miljöhänsyn och socialt engagemang går hand i hand och berör alla delar av organisationen, såväl nu som i framtiden.

Läs mer