Välkommen till Fortinova!

Din hyresvärd i västra Sverige

Gå till nästa sektion

Hyra bostad

För dig som vill bli hyresgäst hos oss

Sök bostad

Hyra lokal

För dig som söker lokal till din verksamhet
Sök lokal

Serviceanmälan

När du hyr av oss och något inte fungerar som det ska
Till serviceanmälan
Trollhättan

BRF Tändstiftet - avgiftsfritt, räntesäkrat och inflyttningsklart!

Välkommen till bostadsområdet Innovatum med direkt närhet till kanalen och slussområdet. I södra delen av området ligger Brf Tändstiftet med inflyttningsklara bostäder och attraktiv prissättning. Du som köper en bostadsrätt i dag får bo avgiftsfritt fram till sista augusti 2025. Erbjudandet gäller de första tio lägenheterna. För att ge en extra trygghet i rådande marknadsläge lämnar Fortinova också en garanti på att räntan inte kommer att överstiga räntan i den ekonomiska planen (4,32%) t o m 31 augusti 2025.

Läs mer
Vinter

Det gäller för snöröjning

Snö, is och kyla är till glädje för många, men kan även ställa till besvär. Vi på Fortinova arbetar så snabbt vi kan för att skotta och halkbekämpa utanför våra hus och ber om förståelse för att vi inte kan göra allt samtidigt. Hjälp gärna till genom att parkera cyklar på anvisad plats och att städa undan pulkor och andra leksaker.

Läs mer
Snöskottning.
Genrebild, äldre par spelar boule.
Trygghetsboende

Livskvalitet för seniorer

Fortinova erbjuder trygghetsboende i Varberg, Lödöse och Lilla Edet. Lägenheterna kan sökas som vanligt via hemsidan. Vi erbjuder också en separat intresselista. Med en egen lägenhet, grannar i samma ålder och gemensamma sällskapsytor finns goda förutsättningar för en aktiv vardag med trivsel och social samvaro.

Läs mer
Man som sitter på en balkong och läser en bok
Smart

Stå i vår bostadskö

När du har fått en lägenhet hos Fortinova förlorar du din plats i bostadskön. Om du en dag vill söka en annan lägenhet hos oss har du inget företräde och det finns ingen intern bytesmarknad. Ett tips är därför att ställa dig i bostadskön på nytt, även om du redan bor hos oss.

Anmälan
Höst

Utomhustemperaturen styr värmen

Härligt friska och ljumma dagar blandas med höstrusk vid den här tiden på året. I våra hus är det utomhustemperaturen som reglerar hur mycket värme som går ut i lägenheterna. Ibland kan ta några dagar innan inomhusklimatet stabiliseras på cirka 20 grader. Enligt hyreslagen skall inomhusvärmen ligga på minst 18 grader. Om temperaturen i din lägenhet är lägre än så under en längre tid, mätt mitt i rummet, är du välkommen att göra en serviceanmälan.

Mina sidor
Kundtjänst

Behöver du nå oss?

Här på hemsidan finns svar på det mesta, till exempel hur du söker bostad eller parkering hos oss, ordningsfrågor som ljudnivåer eller tobaksrökning, praktisk information när du flyttar ut och hur du gör en serviceanmälan när något inte fungerar som det ska i din lägenhet eller i huset där du bor.

Läs mer
2690
Lägenheter
178
Fastigheter
280 000
Uthyrningsbar yta (kvm)
Om Fortinova

Ett växande fastighetsbolag

Fortinova är ett expansivt fastighetsbolag som strävar efter att kunna bemöta olika kunders efterfrågan på lägenheter och lokaler. Vi tar vårt ansvar som samhällsaktör på stort allvar. Lönsamhet, miljöhänsyn och socialt engagemang går hand i hand och berör alla delar av organisationen, såväl nu som i framtiden.

Läs mer