Kundtjänst

Vi på Fortinova vill göra det så enkelt som möjligt för dig att snabbt få svar på dina frågor. Om du inte hittar informationen du söker här på sidan är du välkommen att mejla till oss, eller ringa kundtjänst vardagar 08.00–12.00.

Om något inte fungerar som det ska i din bostad, din lokal eller i / vid huset där du bor, gör en serviceanmälan via Mina sidor
(gäller endast befintliga hyresgäster).

Undrar du över något?

Här har vi samlat de vanligaste frågorna som vi på Fortinova får.

Frågor & svar

Fel som inte kan vänta

Akuta fel innebär risk för skada på person eller fastighet och måste åtgärdas omedelbart, som en vattenläcka eller totalstopp i avlopp.
Ring 0340-59 25 50 och använd knappvalen, om du upptäcker ett akut fel.

 

Broschyrer och blanketter

Här finns blanketter och dokument som du som hyresgäst kan ha nytta av till exempel autogiroansökan, andrahandsuthyrning och checklistor inför flytt med mera.

Blanketter och dokument

Kontakta kundtjänst

Fortinova är ett expansivt fastighetsbolag med säte i Varberg. Vår vision är att vara västra Sveriges mest framstående privata fastighetsbolag på bostadsfastighetsmarknaden.

Besök oss gärna på huvudkontoret på Norrgatan 10 i Varberg, vardagar 07.00–12.00, 13.00–16.00. Det går också bra att ringa på 0340-59 25 50, vardagar 08.00–12.00, mejla till info@fortinova.se eller använda formuläret längst ned på sidan.

Postadress:
Fortinova
Norrgatan 10
432 41 Varberg

Vi har egen förvaltning i Lilla Edet, Lödöse, Skövde, Uddevalla, Varberg och Göteborg. Kontakta kundtjänst på info@fortinova.se om du vill boka tid för att träffa vår personal.

 

Serviceanmälan och akuta fel

Om något inte fungerar som det ska i din lägenhet eller i huset där du bor ska du göra en serviceanmälan via Mina sidor. Detta gäller endast för våra befintliga hyresgäster.

Om du har upptäckt ett akut fel, som innebär risk skada på person eller fastighet och som måste åtgärdas omedelbart, som en vattenläcka eller totalstopp i avlopp, vänligen ring växelnumret 0340-59 25 50 och följ knappvalen.

Vid akuta nödsituationer, som innebär fara för liv, egendom eller miljö, ring genast 112.

Kontakta oss