Utvecklingsprojekt

Fortinova förvaltar fastigheter på flera orter i västra Sverige. Ombyggnationer och uppdateringar sker kontinuerligt i vårt befintliga bestånd, för att tillgodose våra hyresgästers behov. Vi bedriver också utvecklingsprojekt med nybyggnation.

Utveckling av "Willys-tomten"

VARBERG: Fortinova äger fastigheten i korsningen Träslövsvägen och Västkustvägen i Varberg, där livsmedelsaffären Willys nu ligger. I framtiden är förhoppningen att kunna bygga sex huskroppar här, varav den högsta blir sju våningar hög. Utvecklingen kan tillföra 168 nya, centrala lägenheter.

Läs mer

Nya lägenheter i Trönninge

VARBERG: Fortinova planerar för utveckling av en tomt uppe på kullen i södra delen av Trönninge. Området är beläget fem kilometer norr om Varberg och har goda förbindelser med kollektivtrafik, bilvägar och ett väl utbyggt cykelnät. I Trönninge finns förskolor, grundskolor, äldreboende och idrottscentrum.

Läs mer

Marmorlyckan i Breared

VARBERG: Marmorlyckan i Breared är en lugn bostadsidyll i utkanten av centrala Varberg, med närhet till hav och strand i Apelviken. Kvarteret bygger på en småskalig idé kring täppa, tun och torg. Uthyrning av seniorbostäder pågår. Övriga lägenheter hyrs ut våren 2021.

Läs mer

Nya bostäder i Tvååker

Information kommer inom kort.