Lediga lokaler i Götene

Lediga lokaler i Götene blir av allt större intresse för företagare, vilket inte är så konstigt. Enligt Svenskt Näringslivs kommunranking av lokala företagsklimat hamnar Götene i topp för Skaraborg. Dessutom placerar sig Götene bland topp tio i hela landet. Näringslivet växer snabbt genom ett gott samarbete mellan företagare och kommun, något som Göteneborna själva gärna refererar till som Götene-andan. Låter lediga lokaler i Götene som något för ditt företag är du välkommen att kontakta oss på Fortinova.

Hyra lokal i Götene

Är du intresserad av att hyra lokal i Götene väntar många nya möjligheter och erfarenheter. I Götene finns sedan flera år tillbaka ett gynnsamt samarbetsklimat mellan kommun och näringsliv samt mellan företagare. Kommunens läge nära motorväg, Vänern och andra större städer är fördelaktigt ur ett logistiskt perspektiv – här finns en lång historia av framgångsrikt företagande. Götene ligger också vackert till, omgiven av rik natur och kulturarv. Du kan till exempel besöka Läckö Slott, vandra längsmed Kinnekulleleden eller ta dig ett dopp vid någon av Vänerns badplatser. Med en ledig lokal i Götene kan du ta del av både ett aktivt näringsliv och en fritid full av upplevelser.

Vi hjälper er hitta den rätta lokalen i Götene

Götenens näringsliv består av småföretag toppat med större industrier inom livsmedels-, hustillverknings- och detaljhandelsbranschen, som Arla Foods och Semper. Goda kommunikationer till närliggande kommuner samt högskolan i Skövde ger bra förutsättningar för att anställa personer med hög kompetens – i närområdet finns en kvarts miljon invånare.  Om du har planer på att hyra lokal i Götene går det bra att vända dig till oss. Vi hyr ut lediga lokaler i Götene till alla sorters verksamheter. Vårt Götenebestånd omfattar bland annat kontor, butiker, byråer, gym och hotell. Vi kan presentera de lediga lokaler i Götene som vi har inne samt spara dina uppgifter i fall att en ny, passande lokal dyker upp. 

Se alla våra lokaler