Nära till det mesta

Välkommen till Fortinova och Enedalshöjden! I dessa nybyggda lägenheter ingår uppvärmning i hyran, medan såväl varm- som kallvatten debiteras individuellt. Telias öppna fiber innebär att tjänst köps av respektive hyresgäst. Enedalshöjden är byggt med investeringsstöd vilket gör att vi kan hålla nere hyrorna, jämfört med många andra nybyggnadsprojekt. Dessutom gäller delvis en annan uthyrningspolicy, jämfört med större delen av vårt övriga fastighetsbestånd.

Inredning
Lägenheterna i Enedalshöjden är inredda modernt och praktiskt, med vita väggar och parkettgolv i ek. Innanför entrédörren ligger klinkers. Alla lägenheter utom 1 rok på första våning i Hus B har balkong eller uteplats. Hiss finns till samtliga våningsplan inklusive källare. Lägenheterna är utrustade med Aptus porttelefon.

Badrummen är helkaklade med golvvärme, kommod, handdukstork, duschdraperistång. Det är förberett för installation av tvättmaskin med kran, avlopp och uttag, för den som önskar installera detta i sin lägenhet.

Köket har inbyggnadsugn och induktionshäll och kakel som stänkskydd. Alla lägenheter har diskmaskin installerat. Planlösningen är öppen mellan kök och vardagsrum.

Garderober som finns i lägenheten är från HTH och är inredda med hyllplan och klädstång.

Villkor för Enedalshöjden
Enedalshöjden är byggt med investeringsstöd vilket gör att vi kan hålla nere hyrorna, jämfört med många andra nybyggnadsprojekt. Hyrorna förhandlas varje år med Hyresgästföreningen. Vid uthyrning gäller 2022 års hyra. En trerumslägenhet på 73,3 kvm kostar då 9 020 kronor per månad.

I Enedalshöjden gäller delvis en annan uthyrningspolicy, bland annat krävs ingen fast anställning. Läs mer om vår uthyrningspolicy här.

Uppvärmning ingår i hyran, medan såväl varm- som kallvatten debiteras individuellt. Öppen fiber finns i alla lägenheter, tjänst köps av respektive hyresgäst.

P-platser och gemensamma ytor
I anslutning till husen finns 17 garageplatser och 23 markparkeringar att hyra. Den som önskar hyra parkering kan reservera en efter att ha blivit tilldelad en lägenhet, i den mån det finns lediga platser kvar. I de gemensamma utrymmena finns även cykel- och barnvagnsförråd, gemensamma tvättstugor med modernt bokningssytem, samt utrymme för postboxar i entréplan. Till varje lägenhet hör ett källarförråd. Dessa är märkta med lägenhetsnummer. Eget hänglås ska användas.

Utemiljöer
Vid husen finns en trivsam innergård med sittgrupper, gemensam med grannfastigheterna och avskild från motorfordon. Några hundra meter bort ligger vackra Annelundsparken, där bland annat en av Borås största lekplatser finns.

Hyreshusen i Enedalshöjden på Bergsäter i Borås, uppfördes under 2021 och färdigställs till juni 2022. I området finns varierad byggnation med både flerfamiljshus och enfamiljshus. Det är gångavstånd centrum och i närområdet finns mataffär (Coop), apotek samt gym (Friskis & svettis).

Adresser till Enedalshöjden
Fastighetsbeteckning:
Hästhoven 2

Adresser:
Åsboholmsgatan 28
Enedalsgatan 4

Postadress:
504 95 Borås

All information är med reservation för eventuella ändringar.

Sök bostad