Enedalshöjden

Inflyttning i juni 2022

Samtliga 69 nyproducerade hyreslägenheterna är uthyrda och inflyttning har skett. Tack vare att husen är byggda med investeringsstöd kan vi hålla nere hyrorna jämfört med många andra nybyggnadsprojekt.

Läs mer

Detta är Enedalshöjden

Inredning
Lägenheterna i Enedalshöjden är inredda modernt och praktiskt, med vita väggar och parkettgolv i ek. Innanför entrédörren ligger klinkers. Alla lägenheter utom 1 rok på första våning i Hus B har balkong eller uteplats. Hiss finns till samtliga våningsplan inklusive källare. Lägenheterna är utrustade med Aptus porttelefon.

Badrummen är helkaklade med kommod, handdukstork, duschdraperistång. Det är förberett för installation av tvättmaskin med kran, avlopp och uttag, för den som önskar installera detta i sin lägenhet.

Köket har inbyggnadsugn och induktionshäll och kakel som stänkskydd. Alla lägenheter har diskmaskin installerat. Planlösningen är öppen mellan kök och vardagsrum.

Garderober som finns i lägenheten är från HTH och är inredda med hyllplan och klädstång.

Villkor för Enedalshöjden
Enedalshöjden är byggt med investeringsstöd vilket gör att vi kan hålla nere hyrorna, jämfört med många andra nybyggnadsprojekt. Hyrorna förhandlas varje år med Hyresgästföreningen.

I Enedalshöjden gäller delvis en annan uthyrningspolicy, bland annat krävs ingen fast anställning. Läs mer om vår uthyrningspolicy här.

Uppvärmning ingår i hyran, medan såväl varm- som kallvatten debiteras individuellt. Öppen fiber finns i alla lägenheter, tjänst köps av respektive hyresgäst.

P-platser och gemensamma ytor
I anslutning till husen finns 17 garageplatser och 23 markparkeringar. I de gemensamma utrymmena finns även cykel- och barnvagnsförråd, gemensamma tvättstugor med modernt bokningssytem, samt utrymme för postboxar i entréplan. Till varje lägenhet hör ett källarförråd som är märkta med lägenhetsnummer.

Utemiljöer
Vid husen finns en trivsam innergård med sittgrupper, gemensam med grannfastigheterna och avskild från motorfordon. Några hundra meter bort ligger vackra Annelundsparken, där bland annat en av Borås största lekplatser finns.

Hyreshusen i Enedalshöjden på Bergsäter i Borås, uppfördes under 2021 och färdigställdes till juni 2022. I området finns varierad byggnation med både flerfamiljshus och enfamiljshus. Det är gångavstånd centrum och i närområdet finns mataffär (Coop), apotek samt gym (Friskis & svettis).

Adresser till Enedalshöjden
Fastighetsbeteckning:
Hästhoven 2

Adresser:
Åsboholmsgatan 28
Enedalsgatan 4

Postadress:
504 95 Borås

All information är med reservation för eventuella ändringar.

Sök bostad