Inflyttning i september 2021

Samtliga Marmorlyckans 112 lägenheter är uthyrda. Inflyttningen skedde i september 2021.

Telias öppna fiber
Lägenheterna i Marmorlyckan är inredda modernt och praktiskt, med vita väggar och parkettgolv i ek. Köken i två- och trerumslägenheterna är förberedda för installation av diskmaskin. Badrummen är helkaklade.

De flesta ettorna har sina förråd i ett gårdshus, medan övriga lägenheters förråd finns i bostäderna och är en del av bostadsytan. Bostäderna i bottenplan har en eller två fina uteplatser var, och de särskiljer sig också eftersom de har extra generös takhöjd på hela 280 cm. Övriga lägenheter har balkong. Även tvåorna i vindsplanen är speciella, med varierande takhöjder och upp till 550 cm i nock.

Uppvärmning ingår i hyran, medan såväl varm- som kallvatten debiteras separat. Telias öppna fiber finns i alla lägenheter, tjänst köps av respektive hyresgäst.

P-platser att hyra
Tvättstugan finns i bottenplan, liksom postfacken. Hissen når alla våningar. Källsortering finns i anslutning till husen, liksom cykelparkering samt parkeringsplatser som kan hyras. Eventuella lediga platser annonseras på hemsidan.

Nära till det mesta
Hyreshusen i kvarteret Marmorlyckan i Breared, söder om Varberg, uppfördes under 2020 och färdigställdes under sommaren 2021. I området finns varierad byggnation med flerfamiljshus, radhus och parhus. Kvarteren präglas av lugna gårdsgator, fina grönområden, planteringar och lekplatser. Det är gångavstånd till mataffär, systembolag, vårdcentral, folktandvård, skola, förskola och många fritidsaktiviteter, och cykelavstånd till stranden och till centrala Varberg. Bussen går in till centrala Varberg från Breareds centrum flera gånger i timmen.

Adresser till Marmorlyckan
Hus A – Kiselgatan 47, 432 56 Varberg
Hus B – Kiselgatan 65, 432 56 Varberg
Hus C – Kiselgatan 95, 432 56 Varberg
Hus D – Kiselgatan 1, 432 56 Varberg

All information är med reservation för eventuella ändringar.

Tillbaka