Marmorlyckan

Samtliga 112 nyproducerade lägenheter i Marmorlyckan, Breared strax söder om centrala Varberg, har hyrts ut. Inflyttning sker i början av september. Vi hälsar alla våra nya hyresgäster välkomna till Fortinova!

Nya framtidsutsikter

Breared är ett av Varbergs mest eftertraktade bostadsområden. Vi värnar om hyresrätten som boendeform och det är extra roligt att nu kunna erbjuda helt nybyggda bostäder i det område där Fortinova en gång startade.

Läs mer

Välkommen på en rundtur

Nu kan du följa med på en rundtur i en av våra nybyggda lägenheter i Marmorlyckan.

Se filmen

Inflyttning i september

Inflyttning i Marmorlyckan kommer att ske i omgångar under första halvan av september. Exakt datum meddelas har meddelats hyresgästerna. Hyra för respektive lägenhet anges på bofaktabladen.

Adresser till Marmorlyckan
Hus A – Kiselgatan 47, 432 56 Varberg
Hus B – Kiselgatan 65, 432 56 Varberg
Hus C – Kiselgatan 95, 432 56 Varberg
Hus D – Kiselgatan 1, 432 56 Varberg

Telias öppna fiber
Lägenheterna i Marmorlyckan inreds modernt och praktiskt, med vita väggar och parkettgolv i ek. Köken i två- och trerumslägenheterna förbereds för installation av diskmaskin. Badrummen helkaklas. De flesta ettorna får sina förråd i ett gårdshus, medan övriga lägenheters förråd finns i bostäderna och är en del av bostadsytan. Uppvärmning ingår i hyran, medan såväl varm- som kallvatten debiteras separat. Telias öppna fiber finns i alla lägenheter, tjänst köps av respektive hyresgäst.

P-platser att hyra
Tvättstugan finns i bottenplan, liksom postfacken. Hissen når alla våningar. Källsortering finns i anslutning till husen, liksom cykelparkering samt parkeringsplatser som kan hyras för 295 kronor i månaden (2021). I första skedet kommer varje lägenhetsinnehavare att erbjudas en parkering. Om det blir platser över kan eventuellt fler komma att erbjudas.

Nära till det mesta
Hyreshusen i kvarteret Marmorlyckan i Breared, söder om Varberg, uppfördes under 2020 och färdigställs under sommaren 2021. I området finns varierad byggnation med flerfamiljshus, radhus och parhus. Kvarteren präglas av lugna gårdsgator, fina grönområden, planteringar och lekplatser. Det är gångavstånd till mataffär, systembolag, vårdcentral, folktandvård, skola, förskola och många fritidsaktiviteter, och cykelavstånd till stranden och till centrala Varberg. Bussen går in till centrala Varberg från Breareds centrum flera gånger i timmen.

Balkong eller uteplats
Lägenheterna är välplanerade och yteffektiva och alla har uteplats eller balkong, många med storslagen utsikt ut mot kusten och havet. Lägenheterna i bottenplan får en eller två fina uteplatser var, och de särskiljer sig också eftersom de får extra generös takhöjd på hela 280 cm. Även tvåorna i vindsplanen är speciella, med varierande takhöjder och upp till 550 cm i nock.

All information är med reservation för eventuella ändringar.