Marmorlyckan

Nu erbjuder vi 112 nyproducerade lägenheter på ett, två och tre rum och kök i Marmorlyckan, i attraktiva Breared strax söder om centrala Varberg. I denna bostadsidyll bor du nära grönområden, skolor och service, och du har Apelvikens salta bad bara en kort cykeltur bort. Lägenheterna publiceras och kan sökas i april. Tilldelning meddelas i maj. Inflyttning beräknas till början av september 2021.

Nya framtidsutsikter

Breared är ett av Varbergs mest eftertraktade bostadsområden. Vi värnar om hyresrätten som boendeform och det är extra roligt att nu kunna erbjuda helt nybyggda bostäder i det område där Fortinova en gång startade. Här berättar vi allt du behöver veta om lägenheterna och om hur du går tillväga för att söka.

Läs mer

Välkommen på en rundtur

Nu kan du följa med på en rundtur i en av våra nybyggda lägenheter i Marmorlyckan.

Se filmen

Lägenheterna publiceras i april

Under april månad publicerar vi Marmorlyckans 112 lägenheter, fördelade på fyra hus i Breared i Varberg. Vi kommer att publicera ett hus varje tisdag med start den 6 april, på sedvanligt sätt via hemsidan. Det innebär att du måste vara registrerad i vår bostadskö för att kunna söka en lägenhet. Läs mer i vår uthyrningspolicy. Tilldelning av lägenheter meddelas i maj. Inflyttning kommer att ske i omgångar under första halvan av september. Exakt datum meddelas hyresgästerna senast tre månader före inflyttning. Hyra för respektive lägenhet anges på bofaktabladen.

Balkong eller uteplats
Lägenheterna är välplanerade och yteffektiva och alla har uteplats eller balkong, många med storslagen utsikt ut mot kusten och havet. Lägenheterna i bottenplan får en eller två fina uteplatser var, och de särskiljer sig också eftersom de får extra generös takhöjd på hela 280 cm. Även tvåorna i vindsplanen är speciella, med varierande takhöjder och upp till 550 cm i nock.

Telias öppna fiber
Lägenheterna i Marmorlyckan inreds modernt och praktiskt, med vita väggar och parkettgolv i ek. Köken i två- och trerumslägenheterna förbereds för installation av diskmaskin. Badrummen helkaklas. De flesta ettorna får sina förråd i ett gårdshus, medan övriga lägenheters förråd finns i bostäderna och är en del av bostadsytan. Uppvärmning ingår i hyran, medan såväl varm- som kallvatten debiteras separat. Telias öppna fiber finns i alla lägenheter, tjänst köps av respektive hyresgäst.

P-platser att hyra
Tvättstugan finns i bottenplan, liksom postfacken. Hissen når alla våningar. Källsortering finns i anslutning till husen, liksom cykelparkering samt parkeringsplatser som kan hyras för 295 kronor i månaden (2021). I första skedet kommer varje lägenhetsinnehavare att erbjudas en parkering. Om det blir platser över kan eventuellt fler komma att erbjudas.

Nära till det mesta
Hyreshusen i kvarteret Marmorlyckan i Breared, söder om Varberg, uppfördes under 2020 och färdigställs under sommaren 2021. I området finns varierad byggnation med flerfamiljshus, radhus och parhus. Kvarteren präglas av lugna gårdsgator, fina grönområden, planteringar och lekplatser. Det är gångavstånd till mataffär, systembolag, vårdcentral, folktandvård, skola, förskola och många fritidsaktiviteter, och cykelavstånd till stranden och till centrala Varberg. Bussen går in till centrala Varberg från Breareds centrum flera gånger i timmen.

Datum för släpp av lägenheter
Hus A – 6 april
Hus B – 13 april
Hus C – 20 april
Hus D – 27 april

Adresser till Marmorlyckan
Hus A – Kiselgatan 47, 432 56 Varberg
Hus B – Kiselgatan 65, 432 56 Varberg
Hus C – Kiselgatan 95, 432 56 Varberg
Hus D – Kiselgatan 1, 432 56 Varberg

All information är med reservation för eventuella ändringar.