Fortinova på Stora Aktiedagen 2022

I år medverkar Fortinovas vd Anders Johansson på Stora Aktiedagen, den 7 november klockan 13.30. Du kan se hans presentation online och även ställa frågor, se nedan.

Så här skriver Aktiespararna om evenemanget
Syftet med Stora Aktiedagen är att ge dig som aktiesparare saklig information om de bolag som medverkar under evenemanget. Med saklig information menar vi både information som kommer direkt från bolagens ledning när de presenterar, och information som kommer från de frågor våra moderatorer ställer till bolagen. Dessutom har du som deltar på plats eller tittar live, möjlighet att skriva in dina frågor till bolagen. Vi vill att du ska få ett så bra informationsunderlag som möjligt inför beslut om en investering. Dessutom vill vi inspirera dig till att vara aktiv i ditt sparande och lära dig mer om börsen och aktiesparande.

Gör din röst hörd!
Deltar du live har du möjlighet att ställa dina frågor till bolagsrepresentanterna i samband med frågestunden direkt efter deras presentation. Skicka din fråga via sms 0793-47 98 45 eller i vår livechat som du hittar i direkt anslutning till livespelaren.

Webbsändning
Alla bolagspresentationer webbsänds live och on demand via Aktiespararnas youtube-kanal och aktiespararna.se. Livesändningen hittar du här och på aktiespararna.se/tv/live. Dagen efter läggs alla presentationer upp på www.aktiespararna.se/tv/evenemang.

Läs mer

2020-12-21

KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA I FORTINOVA FASTIGHETER AB (PUBL)

Läs mer
2020-11-06

Fortinova offentliggör prospekt och prisintervall i samband med notering på Nasdaq First North Premier Growth Market

Läs mer
2022-07-04

Kallelse till extra bolagsstämma i Fortinova Fastigheter AB (publ)

Läs mer