112 nya lägenheter i Varberg klara för uthyrning

Nu startar Fortinova uthyrningsprocessen för 112 nyproducerade hyresrätter i populära Breared, strax söder om centrala Varberg. Marmorlyckan, som kvarteret kallas, ligger i utkanten av bostadsområdet, med närhet till grönområden, skolor och service, och med Apelviken bara en kort cykeltur bort.

– Det är roligt att kunna tillföra nya hyresrätter i Varberg och extra kul att det är just i Breared, eftersom det var här Fortinova köpte sitt allra första hus för över tio år sedan, säger Sandra L Karlsson, uthyrningsansvarig på Fortinova.

Flerfamiljshusen i Marmorlyckan uppfördes under 2020 och färdigställs i sommar. De 112 lägenheterna, som är på mellan ett och tre rum och kök, publiceras ett hus i taget på Fortinovas hemsida under fyra veckor, med start den 6 april. Alla som står i Fortinovas bostadskö, och som uppfyller de krav bolaget har på sina hyresgäster, är välkomna att söka.

Tilldelade lägenheter meddelas i maj. Inflyttning planeras till september 2021.

– Vi tror att det blir stor efterfrågan på lägenheterna. Breared är ju väldigt attraktivt, inte minst tack vare närheten till både centrum och Apelviken, säger Sandra L Karlsson.

Bostäderna i Marmorlyckan är modernt och praktiskt inredda. Samtliga får uteplats eller balkong, många med utsikt ut mot havet. Alla våningsplan nås med hiss. För bilburna hyresgäster erbjuds parkeringsplatser att hyra.

I närområdet finns ett bra serviceutbud, som mataffär, systembolag, förskolor, skolor, vårdcentral och folktandvård. Bussen går in till centrum flera gånger i timmen.

Fortinova startades i Varberg 2010 och har i dag hyreshus på många av västra Sveriges mest attraktiva platser att bo, arbeta och leva på.

– Vi värnar om hyresrätten som boendeform, säger Sandra L Karlsson.

 

Marmorlyckan i Breared, Varberg
112 lägenheter på 1–3 ROK
Hyresnivåer från 5 075 kr (1 ROK, 32 kvm) till 8 851 kr (3 ROK, 71,1 kvm)
Inflyttning i september
Läs mer här

För mer information, vänligen kontakta:

Sandra L Karlsson, uthyrningsansvarig, bostad

Telefon: 0765-84 48 68
E-post: slk@fortinova.se

Bilder i fullformat finns att ladda ned här.

2020-12-21

KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA I FORTINOVA FASTIGHETER AB (PUBL)

Läs mer
2020-11-06

Fortinova offentliggör prospekt och prisintervall i samband med notering på Nasdaq First North Premier Growth Market

Läs mer
2022-07-04

Kallelse till extra bolagsstämma i Fortinova Fastigheter AB (publ)

Läs mer