”Att tänka stort kostar ingenting”

Tobias Hysén vill ta Tvååker till nya höjder

En kortare sejour som assisterande tränare i Tvååkers IF 2020 gav mersmak. Nu är Tobias Hysén tillbaka på Övrevi, taggad att ta division 1-klubben till nästa nivå.

– Jag tycker alltid att man ska sträva uppåt, säger han.

Assisterande tränare Tobias Hysén med fotboll på Övrevi i Tvååker.
”Vi är förstås väldigt glada över Fortinovas stöd. Sådana här samarbeten är livsviktiga för en förening”, säger Tobias Hysén, assisterande tränare i Tvååkers IF.

Underlaget är stenhårt och vinden iskall, men Tobias Hysén är på ett utmärkt humör. Han anar ljuset efter ett par månader med kolsvarta träningskvällar på Övrevi i Tvååker utanför Varberg.

– Tvååker är bra på många sätt, hela vägen från ungdomsverksamheten till elitsatsningen och med allt runt omkring. Dessutom sköter vi planen själv från och med i år, så vi kan göra egna bedömningar om när den är spelbar och inte. Det kommer att bli en stor fördel.

Dramatiska säsonger
Ett förenklat sätt att summera Tvååkers senaste säsonger är att det har varit dramatik, både uppåt och nedåt i tabellerna. Nu är det uppåt som gäller, säger Tobias Hysén, även om han är försiktig med löften.

– Serien startar den 3 april. Nu gäller det först och främst att få ihop laget och sätta truppen. Därefter kan man diskutera målsättningar. Sedan är det inte säkert att man kommunicerar allt utåt.

Själv trivs han utmärkt med att vara tillbaka som assisterande tränare i Tvååker. Mycket har fallit på plats under det senaste året, framför allt vad gäller privatlivet och egna projektet Kungsbacka City. Nu hoppas han att hans erfarenheter som elitspelare både i Sverige och utomlands ska bli en tillgång inför 2022.

– Det kostar ingenting att tänka stort. Jag hoppas kunna bidra till att höja nivån ytterligare ett snäpp och att vi ska göra fler mål än förra året. Rent konkret är mina styrkor främst i den offensiva delen, min ambition är att vi ska kunna utveckla den i laget.

Fortinova sponsrar
Fortinova sponsrar Tvååkers IF sedan många år och delar Tobias Hyséns positiva uppfattning om klubben.

– Förutom det framgångsrika seniorlaget har TIF en bred och aktiv ungdomsverksamhet. Tvååker är ett växande samhälle som vi tror kommer att bli ännu mer eftertraktat i framtiden. Vi äger redan flera fastigheter på orten och hoppas kunna förvärva ytterligare på sikt. Det känns väldigt bra att kunna bidra till den goda samhällsutvecklingen genom att stötta TIF, säger Anders Johansson, vd på Fortinova.

– Vi är förstås väldigt glada över Fortinovas stöd. Sådana här samarbeten är livsviktiga för en förening. Utan våra partners och våra medlemmar blir det ingen verksamhet, säger Tobias Hysén.

 

2020-12-21

KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA I FORTINOVA FASTIGHETER AB (PUBL)

Läs mer
2020-11-06

Fortinova offentliggör prospekt och prisintervall i samband med notering på Nasdaq First North Premier Growth Market

Läs mer
2022-07-04

Kallelse till extra bolagsstämma i Fortinova Fastigheter AB (publ)

Läs mer