Företagsledning

Anders Johansson, vd

Grundade Fortinova 2010 och har sedan starten varit ansvarig för den löpande förvaltningen. Civilekonom med examen i både finansiering och redovisning från University of Illinois – Urbana Champaign. Har tidigare arbetat som analytiker på hedgefond i New York. Flera års erfarenhet från fastigheter och kapitalförvaltning.

Aktieinnehav i Fortinova: 2 750 000 A-aktier och 1 936 650 B-aktier, genom bolag.

Andra uppdrag

Anders Valdemarsson, vice vd

Grundade Fortinova 2010 och har sedan starten varit ansvarig för relationen till bolagets delägare och lett bolagets transaktionsverksamhet. Civilekonom och ingenjör från Högskolan i Jönköping. Anders har många års erfarenhet från B2B försäljning, fastigheter och kapitalförvaltning.

Aktieinnehav i Fortinova: 2 750 000 A-aktier och 1 936 650 B-aktier, genom bolag.

Andra uppdrag

Hans-Emil Lundquist, förvaltningschef

Förvaltningschef sedan juli 2022. Över 20 års erfarenhet av fastighetsförvaltning och ledarskap från olika svenska fastighetsaktörer, bland annat Riksbyggen och Varbergs Bostad. Hans kompetens omfattar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter. Närmast kommer han från Castellum och en tjänst som affärsområdeschef för västra Sverige.

Aktieinnehav i Fortinova: 0 B-aktier.

 

Andra uppdrag

John Wennevid, CFO/ekonomichef

CFO/ekonomichef på Fortinova sedan 2016. Kandidatexamen i redovisning samt magisterprogram i ekonomi och beskattning vid Karlstad universitet. Har tidigare arbetat med bland annat finansiell skuld- och tillgångsförvaltning, revision och rekrytering.

Aktieinnehav i Fortinova: 19 822 B-aktier, genom bolag.

Andra uppdrag

 

 

Prenumerera

Fyll i fältet nedan om du vill prenumerera på pressmeddelanden och delårsrapporter från Fortinova.

Skicka
När du anmäler intresse för nyheter från oss kommer vi att behandla dina personuppgifter. Läs mer